Ügyfélfogadás
H-Cs: 10:00-16:00
P: nincs
Hermina úti Rendelőintézet
1146 Budapest, Hermina út 7. I/64.
tel: 469 3895 | zefi@zesz.hu

Irodánk jelenleg online működik, kérjük kérdés esetén az alábbi e-mail címen keressenek minket: zefi@zesz.hu

Ügyfélfogadás
H-Cs: 10:00-16:00
P: nincs
Hermina úti Rendelőintézet
1146 Budapest, Hermina út 7. I/64.
tel: 469 3895 | zefi@zesz.hu

Irodánk jelenleg online működik, kérjük kérdés esetén az alábbi e-mail címen keressenek minket: zefi@zesz.hu

Online meditáció- Belső gyermek meditáció

Időpont: 2022.03.21. 18:00

Helyszín: ZOOM

Kedves Érdeklődők!

A meditációknak számtalan jótékony hatása van, kifejezetten támogatják a mentális egészséget.

A minket körül vevő stresszhelyzetek, a bizonytalanság sok esetben szorongást szülnek. Ezen túl számtalan olyan élethelyzet van akár gyermek vagy akár felnőtt korunkban, amelynek hatása van a jelen működésünkre. Ezeken dolgozni nagyon szép folyamat, ebben szeretnénk segíteni a lakosságnak. Szépen le tudjuk nyugtatni a testünket és szellemünket is vezetett meditációval, különböző vizualizációkkal pedig, telegetni tudjuk életünket.

Most olyan meditációs sorozatot indítunk el a ZEFI-ben, amely nem egy téma köré koncentrálódik, hanem minden alkalommal másra fókuszál. Minden alkalommal fontos témák kerülnek középpontba.

Az első alkalommal egy belsőgyermek meditációra invitáljuk a lakosságot, amely segítséget nyújt ahhoz, hogy rálássunk a sérült gyermeki részünkre s lehetőséget biztosít, hogy dolgozzunk vele. Mindenkinek van belső gyermeki része, amit óvni, szeretni, védelmezni kell annak érdekében, hogy kiegyensúlyozott felnőttek lehessünk.

Belső gyermeknek azt a bennünk lakozó hajtóerőt nevezzük, amely tapasztalatokat gyűjt és értelmet keres az életben s képessé tesz minket a boldogságra. Sokat tanulunk már az anyaméhben is és születésünk után is, amelyek közül van ami könnyebben és van ami nehezebben megy. Számtalan öröm, játék, kacagás, boldogság rakódik le lelkünk és testünk emlékezetébe, ez a szabad gyermeki részünk.

A tanulási folyamat közben azonban nem csak jó élmények érnek miket, sérülhetünk és sérülünk is, amelyeket jó mélyen elrejtünk magunkban.

A  cél az, hogy felszínre hozzuk az elrejtett sérelmeket és ezeket harmonizáljuk, illetve a bennünk lévő szabad, önfeledt gyermeki részt erősítsük, egy harmónikusabb életért.

Ebben szeretnénk segíteni a lakosságot.

Dátum: 2022.03.21. 18:00-19:00

Helyszín: ZOOM

Meditációt vezeti: Barabásné Szécsi Emese mentálhigiénikus

A meditáció ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni itt a honlapon a Jelentkezés gombra kattintva tudnak, egy előzetes regisztrációt követően.

Várunk mindenkit szeretettel!

Kövess minket facebookon és instagramon is:

ZEFI oldal: https://www.facebook.com/zefizuglo/
ZEFI - testünk egészsége https://www.facebook.com/groups/833371893831756/
ZEFI mentális immunerősítés csoportja https://www.facebook.com/groups/819125255243069/
ZEFI instagram: https://www.instagram.com/zefizuglo