Ügyfélfogadás
H-Cs: 10:00-16:00
P: nincs
Hermina úti Rendelőintézet
1146 Budapest, Hermina út 7. I/64.
tel: 469 3895 | zefi@zesz.hu
Ügyfélfogadás
H-Cs: 10:00-16:00
P: nincs
Hermina úti Rendelőintézet
1146 Budapest, Hermina út 7. I/64.
tel: 469 3895 | zefi@zesz.hu

BVSC Gyereknapon a Zuglói Egészségfejlesztési Iroda is képviselte magát

2019.07.19.

2019. Június 2-án a kitelepülésünk a BVSC területén zajlott a sportklubba igazolt gyerekek és családtagjaik részére. A ZEFI csapata történetének eddigi legszélesebb palettáját nyújtotta a sportpályán a látogatók részére. A szabadtéren megrendezett program nagyon jól sikerült, munkatársaink és a résztvevők is nagyon lelkesek voltak a rendezvény során.

Kitelepülésünkkor az alábbi szolgáltatások voltak elérhetők: tüdőkapacítás mérés, szemészeti tanácsadás, táplálkozási tanácsadás, BMI mérés, boka-kar index, szeretetnyelv teszt, stresszteszt, mozgás tanácsadás gyógytornászunktól, CO-mérés, vércukor mérés, vérnyomás mérés, egészségkvíz sok-sok apró meglepetéssel.

A program korosztályokra lebontva zajlott. Külön idősávokban érkeztek a családok a pályára, ahol forgó rendszerben mentek a különböző mozgásos feladatokat végezni. Továbbá volt lehetőség a résztvevőknek ugrálóvárazni és kipróbálni a hennázást, arcfestést. Nem csak a gyermekek, hanem családtagjaik is részt vettek a szűréseken, kicsiknek és nagyoknak is tudtunk hasznos tanácsokat adni. A gyerekek körében nagyon népszerű volt az egészségkvíz, de felnőttek is szívesen választottak maguknak meglepetést a jó válasz megadása után.