Ügyfélfogadás
H-Cs: 10:00-16:00
P: nincs
Hermina úti Rendelőintézet
1146 Budapest, Hermina út 7. I/64.
tel: 469 3895 | zefi@zesz.hu
Ügyfélfogadás
H-Cs: 10:00-16:00
P: nincs
Hermina úti Rendelőintézet
1146 Budapest, Hermina út 7. I/64.
tel: 469 3895 | zefi@zesz.hu

Kapunyitási pánik csoport indul!

Sok szeretettel várjuk a zuglói lakosokat és Zuglóban dolgozókat az októberben induló, 5 alkalmas kapunyitási pánik csoportunkba! Ha te is hasonló élethelyzetben vagy, regisztrálj előzetesen, hogy részt vehess a csoporton.

2023.08.31.

Az eseményre jelentkezés szükséges
Szabad helyek: 9

Kérjük, olvassal el az alábbi tájékoztatót, adja meg hozzájárulásait, és kattintson a jelentkezem gombra!

A program a VEKOP-7.2.2-17-2017-00004 „Zuglói lakosság egészségfejlesztése” pályázat fenntartási időszakában valósul meg, így mind a személyes, mind az online működésünkben való részvételt is igazolnunk szükséges. Az alábbiakban azokat az adatkéréseket, tájékoztatókat és információkat találják, ameyleket eddig is használtunk a szolgáltatásainknál.

Tájékoztató személyes adatok kezeléséről:

A nyilatkozat célja

A Zuglói Egészségügyi Szolgálat (a továbbiakban: Adatkezelő) támogatási kérelmet kíván benyújtani/nyújtott be „Az alapellátás és népegészségügy rendszerének átfogó fejlesztése – népegészségügy helyi kapacitás fejlesztése” című VEKOP-7.2.2-17-2017-00004 kódszámú felhívás keretében, melynek elkészítéséhez/ megvalósításához az érintettek személyes adatainak felhasználása szükséges.

Az Adatkezelő adatai
Adatkezelő neve: Zuglói Egészségügyi Szolgálat
Adatkezelő székhelye / címe: 1148 Budapest, Örs vezér tere 23.
Adatkezelő e-mail címe: zesz-igazgatosag@zesz.hu
Adószám / adóazonosító jel: 15514750-2-42
Képviselő neve: Dr. Nagy András Csaba
Adatvédelmi tisztviselő neve: (amennyiben releváns) Nagy István

A hatályos adatvédelmi szabályok értelmében az érintettek személyes adatainak felhasználása az érintettek hozzájárulása birtokában tehető meg. Jelen nyilatkozat célja a személyes adatok általános kezelési körülményeinek ismertetése és a kapcsolódó hozzájárulások rögzítése.
A kezelt adatok köre:
a) alapvető azonosítók: név, anyja neve, születési hely és idő,
b) elérhetőségek: cím, e-mail cím, telefonszám, fax szám,
f) személyes adatok különleges kategóriái: nem, állampolgárság, nemzetiség, munkaképesség, fogyatékosság, kisebbséghez tartozás, cselekvőképesség

Az adatkezelés célja
A támogatási források igénybevételéhez kötődő adminisztratív feladatok végrehajtásához az Adatkezelőnek fel kell használnia a támogatásban érintett személyek fenti adatait. Az adminisztratív feladatok magukban foglalják a támogatási kérelemmel, a megvalósítandó fejlesztéssel kapcsolatos nyomtatványok kitöltését, dokumentumok előállítását és azoknak a támogatáskezelő szervek felé történő benyújtását.

Az adatkezelés időtartama
Az érintett adatai a fenti cél szerint a hozzájárulás visszavonásáig kezelhetőek.

Az érintett jogai
Az érintett adatainak kezelése az érintett önkéntes hozzájárulása alapján történik, melyet az Adatkezelőnek a fenti elérhetőségeken keresztül adott újabb nyilatkozatával az érintett bármikor visszavonhat. Az érintett ugyanitt kérheti adatainak helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve tájékoztatást kérhet az Adatkezelő által végzett adatkezelésről, vagy adatainak más adatkezelőhöz való továbbítását kérheti.
Az érintett a jogainak megsértése esetén panaszt tehet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál, vagy a lakhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes bírósághoz fordulhat.

Kérjük jelölje meg hozzájárulásait, nyilatkozatait!

Jelentkezem

A programra jelentkezés csak regisztrációt követően lehetséges.

Sok szeretettel várjuk a zuglói lakosokat és Zuglóban dolgozókat az októberben induló, 5 alkalmas kapunyitási pánik csoportunkba! A csoportunk célja, hogy segítséget nyújtson azoknak a 18-30 év közötti fiataloknak, akik a kapunyitási pánik terheivel küzdenek. Ha te is hasonló élethelyzetben vagy, regisztrálj előzetesen, hogy részt vehess a csoporton.

Miért érdemes csatlakozni?

A kapunyitási pánik egy olyan folyamat, amely az utóbbi időben egyre gyakoribbá vált a fiatal felnőttek körében. Ebben az életkorban a serdülőkortól már ismert folyamatok folytatódhatnak. Egyre jellemzőbbé válik az autonómiára való törekvés, és olyan kérdések foglalkoztatnak minket, mint hogy kik vagyunk valójában és milyen lehetőségek rejlenek bennünk. Ez az időszak a saját identitás formálásáról is szól, amikor megpróbáljuk megtalálni azokat a szerepeket, amelyekben hosszú távon kiteljesedhetünk.

Ez a pályaválasztás és a (pár)kapcsolatok, közösségek átalakulásának időszaka. Tapasztalatokat szerezünk az élet különböző területein, és lassan kialakulnak azok a prioritások, amelyek irányítják döntéseinket. Például a családalapítás során a korábbi barátságok és közösségek bizonyos mértékben háttérbe szorulhatnak.

Ezek a változások természetesek és elkerülhetetlenek, ugyanakkor időnként nehézségeket is okozhatnak. Pont ebben a folyamatban szeretnénk segíteni a résztvevőket a kapunyitási pánik kezelésében és az élet kihívásaival való megküzdésben.

Célunk, hogy bővítsük a résztvevők megküzdési eszköztárát és támogassuk őket ebben az átalakuló időszakban.

Hogyan csatlakozhatsz?

A csoportba való bekerülés előfeltétele az előzetes regisztráció és az elkötelezettség minden alkalom részvételére.

Fontos: Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a csoportot kifejezetten kapunyitási pánikkal küzdő fiataloknak szánjuk.

 

Bejelentkezés a ZEFI elérhetőségein: zefi@zesz.hu, +361 469-3895

 

Kövess minket facebookon és instagramon is:

ZEFI oldal: https://www.facebook.com/zefizuglo/
ZEFI - testünk egészsége https://www.facebook.com/groups/833371893831756/
ZEFI mentális immunerősítés csoportja https://www.facebook.com/groups/819125255243069/
ZEFI instagram: https://www.instagram.com/zefizuglo