2022.05.25.
A kapor az egyik alapeleme a tökfőzelék fűszerezésének vagy a kovászos uborka elkészítésének, azonban ezenkívül számos olyan tulajdonsága van, ami miatt érdemes lenne gyakrabban használni étkezéseink során.
Én szívesen szórom pörköltre, salátára, tésztás ételekre, de akár még a rántottámat is fel szoktam olykor dobni vele. Érdemes kísérletezni.
Recept helyett most viszont az értékéről szeretnék pár fontos információt megemlíteni! Kaporra fel!
*Forrás: https://nepgyogyaszat.com/nepgyogyaszat-gyogyirei/kapor/
Kövess minket facebookon és instagramon is:
ZEFI oldal: https://www.facebook.com/zefizuglo/
ZEFI - testünk egészsége https://www.facebook.com/groups/833371893831756/
ZEFI mentális immunerősítés csoportja https://www.facebook.com/groups/819125255243069/
ZEFI instagram: https://www.instagram.com/zefizuglo