Ügyfélfogadás
H-Cs: 10:00-16:00
P: nincs
Hermina úti Rendelőintézet
1146 Budapest, Hermina út 7. I/64.
tel: 469 3895 | zefi@zesz.hu
Ügyfélfogadás
H-Cs: 10:00-16:00
P: nincs
Hermina úti Rendelőintézet
1146 Budapest, Hermina út 7. I/64.
tel: 469 3895 | zefi@zesz.hu

Online meditáció- Belső gyermek meditáció

2022.03.21.

Az eseményre jelentkezés szükséges
Szabad helyek: 0

Kérjük, olvassal el az alábbi tájékoztatót, adja meg hozzájárulásait, és kattintson a jelentkezem gombra!

A program a VEKOP-7.2.2-17-2017-00004 „Zuglói lakosság egészségfejlesztése” pályázat fenntartási időszakában valósul meg, így mind a személyes, mind az online működésünkben való részvételt is igazolnunk szükséges. Az alábbiakban azokat az adatkéréseket, tájékoztatókat és információkat találják, ameyleket eddig is használtunk a szolgáltatásainknál.

Tájékoztató személyes adatok kezeléséről:

A nyilatkozat célja

A Zuglói Egészségügyi Szolgálat (a továbbiakban: Adatkezelő) támogatási kérelmet kíván benyújtani/nyújtott be „Az alapellátás és népegészségügy rendszerének átfogó fejlesztése – népegészségügy helyi kapacitás fejlesztése” című VEKOP-7.2.2-17-2017-00004 kódszámú felhívás keretében, melynek elkészítéséhez/ megvalósításához az érintettek személyes adatainak felhasználása szükséges.

Az Adatkezelő adatai
Adatkezelő neve: Zuglói Egészségügyi Szolgálat
Adatkezelő székhelye / címe: 1148 Budapest, Örs vezér tere 23.
Adatkezelő e-mail címe: zesz-igazgatosag@zesz.hu
Adószám / adóazonosító jel: 15514750-2-42
Képviselő neve: Dr. Nagy András Csaba
Adatvédelmi tisztviselő neve: (amennyiben releváns) Nagy István

A hatályos adatvédelmi szabályok értelmében az érintettek személyes adatainak felhasználása az érintettek hozzájárulása birtokában tehető meg. Jelen nyilatkozat célja a személyes adatok általános kezelési körülményeinek ismertetése és a kapcsolódó hozzájárulások rögzítése.
A kezelt adatok köre:
a) alapvető azonosítók: név, anyja neve, születési hely és idő,
b) elérhetőségek: cím, e-mail cím, telefonszám, fax szám,
f) személyes adatok különleges kategóriái: nem, állampolgárság, nemzetiség, munkaképesség, fogyatékosság, kisebbséghez tartozás, cselekvőképesség

Az adatkezelés célja
A támogatási források igénybevételéhez kötődő adminisztratív feladatok végrehajtásához az Adatkezelőnek fel kell használnia a támogatásban érintett személyek fenti adatait. Az adminisztratív feladatok magukban foglalják a támogatási kérelemmel, a megvalósítandó fejlesztéssel kapcsolatos nyomtatványok kitöltését, dokumentumok előállítását és azoknak a támogatáskezelő szervek felé történő benyújtását.

Az adatkezelés időtartama
Az érintett adatai a fenti cél szerint a hozzájárulás visszavonásáig kezelhetőek.

Az érintett jogai
Az érintett adatainak kezelése az érintett önkéntes hozzájárulása alapján történik, melyet az Adatkezelőnek a fenti elérhetőségeken keresztül adott újabb nyilatkozatával az érintett bármikor visszavonhat. Az érintett ugyanitt kérheti adatainak helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve tájékoztatást kérhet az Adatkezelő által végzett adatkezelésről, vagy adatainak más adatkezelőhöz való továbbítását kérheti.
Az érintett a jogainak megsértése esetén panaszt tehet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál, vagy a lakhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes bírósághoz fordulhat.

Kérjük jelölje meg hozzájárulásait, nyilatkozatait!

Jelentkezem

A programra jelentkezés csak regisztrációt követően lehetséges.

Kedves Érdeklődők!

A meditációknak számtalan jótékony hatása van, kifejezetten támogatják a mentális egészséget.

A minket körül vevő stresszhelyzetek, a bizonytalanság sok esetben szorongást szülnek. Ezen túl számtalan olyan élethelyzet van akár gyermek vagy akár felnőtt korunkban, amelynek hatása van a jelen működésünkre. Ezeken dolgozni nagyon szép folyamat, ebben szeretnénk segíteni a lakosságnak. Szépen le tudjuk nyugtatni a testünket és szellemünket is vezetett meditációval, különböző vizualizációkkal pedig, telegetni tudjuk életünket.

Most olyan meditációs sorozatot indítunk el a ZEFI-ben, amely nem egy téma köré koncentrálódik, hanem minden alkalommal másra fókuszál. Minden alkalommal fontos témák kerülnek középpontba.

Az első alkalommal egy belsőgyermek meditációra invitáljuk a lakosságot, amely segítséget nyújt ahhoz, hogy rálássunk a sérült gyermeki részünkre s lehetőséget biztosít, hogy dolgozzunk vele. Mindenkinek van belső gyermeki része, amit óvni, szeretni, védelmezni kell annak érdekében, hogy kiegyensúlyozott felnőttek lehessünk.

Belső gyermeknek azt a bennünk lakozó hajtóerőt nevezzük, amely tapasztalatokat gyűjt és értelmet keres az életben s képessé tesz minket a boldogságra. Sokat tanulunk már az anyaméhben is és születésünk után is, amelyek közül van ami könnyebben és van ami nehezebben megy. Számtalan öröm, játék, kacagás, boldogság rakódik le lelkünk és testünk emlékezetébe, ez a szabad gyermeki részünk.

A tanulási folyamat közben azonban nem csak jó élmények érnek miket, sérülhetünk és sérülünk is, amelyeket jó mélyen elrejtünk magunkban.

A  cél az, hogy felszínre hozzuk az elrejtett sérelmeket és ezeket harmonizáljuk, illetve a bennünk lévő szabad, önfeledt gyermeki részt erősítsük, egy harmónikusabb életért.

Ebben szeretnénk segíteni a lakosságot.

Dátum: 2022.03.21. 18:00-19:00

Helyszín: ZOOM

Meditációt vezeti: Barabásné Szécsi Emese mentálhigiénikus

A meditáció ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni itt a honlapon a Jelentkezés gombra kattintva tudnak, egy előzetes regisztrációt követően.

Várunk mindenkit szeretettel!

Kövess minket facebookon és instagramon is:

ZEFI oldal: https://www.facebook.com/zefizuglo/
ZEFI - testünk egészsége https://www.facebook.com/groups/833371893831756/
ZEFI mentális immunerősítés csoportja https://www.facebook.com/groups/819125255243069/
ZEFI instagram: https://www.instagram.com/zefizuglo