Ügyfélfogadás
H-Cs: 10:00-16:00
P: nincs
Hermina úti Rendelőintézet
1146 Budapest, Hermina út 7. I/64.
tel: 469 3895 | zefi@zesz.hu
Ügyfélfogadás
H-Cs: 10:00-16:00
P: nincs
Hermina úti Rendelőintézet
1146 Budapest, Hermina út 7. I/64.
tel: 469 3895 | zefi@zesz.hu

Szenvedélybeteg hozzátartozói csoport

Sok szeretettel várjuk a zuglói lakosokat és Zuglóban dolgozókat a szeptemberben induló, 6 alkalmas Szenvedélybeteg Hozzátartozói Csoportunkba! A csoportunk célja, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik a szenvedélybetegség terheivel küzdenek.

2023.08.29.

Az eseményre nem szükséges jelentkezés.

Sok szeretettel várjuk a zuglói lakosokat és Zuglóban dolgozókat a szeptemberben induló, 6 alkalmas Szenvedélybeteg Hozzátartozói Csoportunkba! A csoportunk célja, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik a szenvedélybetegség terheivel küzdenek. Ha Ön is ebben a helyzetben van, lépjen velünk kapcsolatba és regisztráljon előzetesen, hogy részt vehessen a csoporton.

Miért érdemes csatlakozni?

Az alkoholizmus és más szenvedélybetegségek nem csupán az egyénre, hanem az egész családra hatnak. Tudjuk, hogy a hozzátartozók számára is komoly terheket jelenthetnek a betegségből adódó kihívások. Gyakran előfordul, hogy az érzéseik háttérbe szorulnak, és a szenvedélybeteg állapota lesz az életük központja. Ebben a csoportban lehetőséget biztosítunk arra, hogy a hozzátartozók is kifejezésre juttathassák érzéseiket, tapasztalataikat megosszák és egymásra támaszkodjanak.

Mit nyújtunk?

Bizalmas környezet: Egy olyan közösséget teremtünk, ahol az érzések és tapasztalatok őszinte megosztása elősegíti a gyógyulást.

Tudás és támogatás: Megosztjuk az ismereteket és módszereket, amelyek segíthetnek a helyzet kezelésében és a hozzátartozók támogatásában.

Hogyan csatlakozhat?

A csoportba való bekerülés előfeltétele az előzetes regisztráció és az elkötelezettség minden alkalom részvételére.

Fontos: Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a csoportot kifejezetten szenvedélybetegségben érintett hozzátartozóknak szánjuk.

Bejelentkezés a ZEFI elérhetőségein: zefi@zesz.hu, +361 469-3895

 

Kövess minket facebookon és instagramon is:

ZEFI oldal: https://www.facebook.com/zefizuglo/
ZEFI - testünk egészsége https://www.facebook.com/groups/833371893831756/
ZEFI mentális immunerősítés csoportja https://www.facebook.com/groups/819125255243069/
ZEFI instagram: https://www.instagram.com/zefizuglo