Ügyfélfogadás
H-Cs: 10:00-16:00
P: nincs
Hermina úti Rendelőintézet
1146 Budapest, Hermina út 7. I/64.
tel: 469 3895 | zefi@zesz.hu

Irodánk jelenleg online működik, kérjük kérdés esetén az alábbi e-mail címen keressenek minket: zefi@zesz.hu

Ügyfélfogadás
H-Cs: 10:00-16:00
P: nincs
Hermina úti Rendelőintézet
1146 Budapest, Hermina út 7. I/64.
tel: 469 3895 | zefi@zesz.hu

Irodánk jelenleg online működik, kérjük kérdés esetén az alábbi e-mail címen keressenek minket: zefi@zesz.hu

Töltött padlizsán egy kicsit másképp

2021.07.23.

A forróságban jól esnek az egyszerű, gyorsan elkészíthető, könnyed ételek.

A mai recept töltött padlizsán egy kicsit másképp

Hozzávalók 2 személyre:

1 közepes padlizsán

1 db paradicsom

1 csomag sonka (elhagyható)

1 csomag sajt

1 gerezd fokhagyma

Só, bors,

4 ek olívaolaj

1 tk morzsolt bazsalikom

Elkészítése: A padlizsánt megmossuk, hosszában fél centinként bevágjuk a szárig. Az olívaolajat sóval, borssal, morzsolt bazsalikommal összekeverjük és megkenjük vele a padlizsán lapokat. A sajtot, paradicsomot felszeljük és megtöltjük vele a padlizsánt. Én egyébként félbevágtam a padlizsánt és úgy vagdostam be, sokkal kezelhetőbb volt.

Tepsibe tesszük és 180 fokos sütőben 20 percig sütjük. Közben félidőben a fokhagymát meghámozzuk, apróra kockázzuk, majd a padlizsánokra szórjuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!