Ügyfélfogadás
H-Cs: 10:00-16:00
P: nincs
Hermina úti Rendelőintézet
1146 Budapest, Hermina út 7. I/64.
tel: 469 3895 | zefi@zesz.hu
Ügyfélfogadás
H-Cs: 10:00-16:00
P: nincs
Hermina úti Rendelőintézet
1146 Budapest, Hermina út 7. I/64.
tel: 469 3895 | zefi@zesz.hu

Deli Eszter

Gyógytornász

Deli Eszter vagyok, a Zefi csapatát gyógytornászként fogom erősíteni. Diplomámat 2016-ban szereztem meg Szegeden az Egészségtudományi és Szociális Képzési Karon, majd 2022-ben a Miskolci Egyetem Egészségtudományi Karán gyermekrehabilitációs szakgyógytornász végzettségre tettem szert.

A mozgás és annak szeretete egészen kicsi korom óta az életem része volt, így szeretném az aktív életmódból fakadó örömöt másoknak is megmutatni.

Mindig is kerestem a szakmai fejlődési lehetőségeket és azt, hogy a hozzám fordulóknak minél hatékonyabban tudjak segíteni. Képzéseim között szerepel az SMR henger használata, a kineziotape ragasztása, a köpöly terápia, a flossing kezelés, a fitmummy posztnatális (szülés utáni) tréning és a 3D Scoliosis (Schroth) terápia.

Első munkahelyemen főleg mozgásszervi panaszokkal küzdő felnőttek tornáztatásával foglalkoztam, majd pedig neurológiai kórképpel rendelkező gyermekek és felnőttek terápiájában vettem részt. Ezután korai fejlesztést és kisgyermekeknek mozgásfejlesztést tartottam, mellette egyéni praxisban dolgoztam. Széleskörű tapasztalatom miatt, bízom benne, hogy minél több hozzám fordulónak a segítségére lehetek.

Szabadidőmben nagyon szeretek a természetben lenni és túrázni, illetve közösségben lenni, együtt sportolni, társasozni.