Ügyfélfogadás
H-Cs: 10:00-16:00
P: nincs
Hermina úti Rendelőintézet
1146 Budapest, Hermina út 7. I/64.
tel: 469 3895 | zefi@zesz.hu
Ügyfélfogadás
H-Cs: 10:00-16:00
P: nincs
Hermina úti Rendelőintézet
1146 Budapest, Hermina út 7. I/64.
tel: 469 3895 | zefi@zesz.hu

Életkészség tréning

Tréning célja: 
A tréning segít a gondolataink és érzéseink felismerésében, tudatosításában. Megoldást keresünk az életünkben adódó probléma megfogalmazására, segítünk a döntések meghozásában. Különféle módszereket tanítunk a negatív gondolataink és érzéseink csökkentésére. Rendszeresen gyakorlunk feszültség levezető technikákat, relaxációt. Megtanítjuk az önérvényesítő (asszertív) viselkedést, pl. Hogyan fogalmazzunk meg kéréseket? Hogyan mondjunk „Nem”-et?


Kinek ajánljuk? 
Bárkinek ajánljuk, aki szeretné önmagát jobban megismerni, a saját működésének kérdéseire választ kapni. Várjuk azon érdeklődőket, akik úgy érzik, szeretnének változtatni kommunikációjukon, akik szeretnének megtanulni erőszakmentesen kommunikálni. Akik szeretnék az érzéseik mögött álló szükségleteiket megismerni, és e mentén közölni kérésüket. Minden olyan érdeklődőt várunk tréningünkre, akik szeretnének az önismeret útján gazdagodni. 

 

Miért ajánljuk? 
Segítünk a fejlődésben. A mindennapi életünk során folyamatosan kommunikálunk, és ez akár napi kihívást is jelenthet, hiszen fontos tudnunk adott helyzeteket visszautasítanunk, vagy közölnünk elvárásainkat. Az is előfordulhat, hogy egyszerűen a dühünkkel nem tudunk mit kezdeni. Ahhoz, hogy szavakba tudjuk önteni, hogy mit szeretnénk, ahhoz szükséges elsajátítatni az erőszakmentes kommunikációt, és ezt a folyamatos gyakorlás segíti elő. 

Bejelentkezés a ZEFI elérhetőségein: zefi@zesz.hu, +361 469-3895
 

Csoport indulása bejelentkezés függvényében történik.