Ügyfélfogadás
H-Cs: 10:00-16:00
P: nincs
Hermina úti Rendelőintézet
1146 Budapest, Hermina út 7. I/64.
tel: 469 3895 | zefi@zesz.hu
Ügyfélfogadás
H-Cs: 10:00-16:00
P: nincs
Hermina úti Rendelőintézet
1146 Budapest, Hermina út 7. I/64.
tel: 469 3895 | zefi@zesz.hu

Óvodai egészségfejlesztő programok

Mind Európában, mind hazánkban egyre magasabb arányban vannak jelen a krónikus megbetegedések, mint az elhízás, szív-érrendszeri betegségek, cukorbetegség, légzőszervi rendellenességek, valamint a daganatos megbetegedések, hipertónia, vagy a metabolikus szindróma. Ezekkel a kórállapotokkal egyre gyakrabban találkozunk gyermekek esetében is.

Ezért, hogy ezeknek a betegségeknek a kialakulását megelőzzük, fontos, hogy már kis gyermekkorban is egészségtudatos nevelésben legyen részük a gyermekeknek. A Zuglói Egészségfejlesztési Iroda egészségfejlesztési programokat kínál óvodák számára, amelyekben játékosan közelítjük meg az egészség különböző területeit. Programunkban hangsúlyt fektetünk az egészséges táplálkozás fontosságára, a mozgás jótékony hatásainak megtapasztalására, a relaxáció, stresszkezelésre a mindennapokban, test- és szájhigiéné megfelelő elsajátítására, a dohányzás és szerhasználat káros hatásaira, és az önbecsülés fontosságára.

A programokról bővebb információért keressenek minket a (06 1) 465 38 95 telefonszámon vagy a zefi@zesz.hu e-mail címen. Amennyiben érdekli óvodájukat a program, jelentkezni is a feltüntetett elérhetőségeken tudnak.